неделя, 26 юни 2016 г.

Entertainment tonight magazine about 15 anniversary of FF

На 22 юни 2001 година по кината излиза "Бързи и яростни" стартирайки един от най-успешните франчайзи в киноиндустрията.

Нашето списание ви представя любимите ни 4 задкулисни истории свързани с филма.

1. Когато Вин Дизел описва току-що заснетата секс сцена с Мишел Родригес през 4 октомври 2000г. Актьорът признава, че се е забавлял, прегръщайки своята партньорка.
"Нека просто кажем,че аз забравих за светлините, камерите и екипа - казва той с усмивка - Не съм правил много подобни сцени и имах щастието да направя това точно с нея."

2. Когато Родригес признава, че има нужда от скорост и в реалния живот. Актрисата тъкмо е взела книжка, когато започва снимките за филма.
"Най-трудния аспект от шофирането за мен е паркирането - казва тя на 8 юни 2001г. - Това е нещото, което ме бави най-много. Скоростта не е проблем"

3. Когато Пол Уокър отива на първата си премиера в главна роля. Калифорниецът достига нови висоти в кариерата си и на 18 юни 2001 стъпва на червения килим на премиерата на филма в нова светлина.
"Доста е откачено - казва Уокър на феновете тогава - Не го очаквах! Нереално е"

Животът е станал още по-сладък за Пол, когато за отрицателно време филма навъртява 207 млн.долара в боксофисите.

4. Когато Дизел осъзнава какво наистина се случва. Когато нашето списание среща звездата на 28 юни 2001г. той не е могъл да ходи по улицата без да бъде разпознат след като филма е направил 43 милиона за един уикенд.
"Чувството е много странно когато осъзнаеш, че мечтата ти се е сбъднала."

Няма как да не отбележим и трагичната загуба на Уокър в автомобилна катастрофа през 2013 година. 
След излизането на седмият филм, той печели МИЛИАРД и половина долара като го поставя на 6 място във филмите за всички времена.

Бързи и яростни 8 излизат на 14 април 2017 година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар