четвъртък, 9 юни 2016 г.

Том Хидълстън в преговори да бъде следващия Джеймс Бонд

От известно време всички знаем, че ще има нов Джеймс Бонд. Досегашният такъв Даниел Крейг категорично отказа да се снима в следващ филм от франчайца след „Спектър“, което и неминуемо доведе до вълнуващи дни на догадки – кой ще играе британския суперагент в следващия, 25-и поред филм за Джеймс Бонд?


Преди броени часове обаче стана ясно, че 35-годишният лондончанин Том Хидълстън вече води преговори за ролята.
На този етап няма нищо сигурно по отношение кандидатурата на Хидълстън, като спокойно можем да заявим, че той е просто поредното име, което се споменава за ролята на Бонд. Освен него и вече споменатия Идрис Елба, за престижната роля се спрягат още имена като Деймиън Люис, Том Харди, Хенри Кавил и Майкъл Фасбендър. Подобно на Елба, номинираният на последните Оскари за най-добра поддържаща мъжка роля Том Харди също е сред фаворитите на букмейкърите.
Някои веднага предположиха, че силен тласък на кандидатурата на Том Хидълстън е дал ролята му на таен агент в „Нощният мениджър“ на Джон льо Каре. Шпионският трилър в шест серии на Льо Каре вероятно може да бъде считан за едно прекрасно прослушване на Хидълстън, имайки предвид, че там той влиза в кожата именно на таен агент. Подобно на Бонд.
Том Хидълстън е добре познат на киноманите от ролята си на Локи в „Тор“ и „Отмъстителите“ на Marvel, както и от красивата готик приказка на Гийермо дел Торо
Том Хидълстън като Джонатан Пайн в "Нощният мениджър"

Няма коментари:

Публикуване на коментар