четвъртък, 15 декември 2016 г.

Брус Уилис и в "Умирай трудно 6"

Шестият филм от поредицата "Умирай трудно" вече си имат работно заглавие и сценарист. Лентата ще се казва "Die Hardest" ("Умирай най-трудно"), а историята ще бъде написана от британеца Бен Трибилкук.

За сюжета на лентата се знае само, че действието на филма ще започне в Ню Йорк, след което ще се пренесе в Токио. Там ще се развиват основните събития. Ако се съди по предварителното заглавие, главният герой ще се изправи пред невероятни събития. Сценаристът обаче обещава екшънът да е много правдоподобен. Трибилкук е уверен, че ще се справи с поставената задача и ще удовлетвори феновете.

Преди време Брус Уилис бе съобщил в интервю за Би Би Си, че"Умирай трудно 5" няма да е последният филм от поредицата. Попитан дали зрителите могат да очакват излизането на шеста част, актьорът беше категоричен: "Да".

В момента дори се водят преговори към Маклейн да се присъедини и Зевс Карвър - героят на Самюел Джаксън. Дали ще се случи, предстои да видим.

Първият "Умирай трудно" излезе на голям екран през 1988 г. и моментално превърна Уилис в световна мегазвезда. Той се превъплъти още четири пъти в ролята на коравото ченге Джон Маклейн през 1990, 1995, 2007 и 2013 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар