вторник, 27 декември 2016 г.

Добри дуети

by chronicle.bg

Райън Гослинг и Ема Стоун 
С наближаването на премиерата на La La Land Гослинг и Стоун се изкачват високо в класацията ни за любима двойка на екран. Първата им колаборация заедно е в Crazy Stupid Love и дори да не обичате романтични комедии, не може да отречете, че и на двамата им се получи добре. La La Land е съвсем друга бира. Мюзикъл, висш пилотаж кино, което ще донесе на тази прелестна двойка няколко награди. Надяваме се.

Мег Райън и Том Ханкс 
Той е амбициозен, арогантен, саркастичен и циничен. Тя е борбена, нахална, леко куку и чаровна. Двамата са собственик на корпорация за продажба на книги и момиче със собствена кокетна книжарница. Макар това да е втората работа на Мег Райън и Том Ханкс заедно, „Имаш поща“ е филмът, който кара хората да се влюбят в тях. Химията им е неповторима и до днес. Препоръчваме ги и в „Безсъници в Сиатъл“ разбира се, но „Имаш поща“ е модерната версия на „Гордост и предразсъдъци“, която обожаваме.

Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо 
Най-добри приятели в живота, любима двойка на екран за поколения жени. Ди Каприо и Уинслет се срещат на сета на „Титаник“ и тяхната връзка се развива в здраво, силно и важно приятелство. Години по-късно двамата снимат „Пътят на промените“. И двамата са пораснали и са се променили, но химията между тях, и за двамата дължаща се на важната връзка, която имат в живота, е там и е по-силна от всякога.

Вин Дизел и Мишел Родригес
Той е алфа мъжкарят, за който всяка една жена мечтае, а тя е борбеното момиче, което е способно да остави в сянка всеки мъж до себе си. Всеки, но и не и  Дизел, вече седем ( а скоро и осем) филма двамата пресъздават на екрана нов вид любовна история без сладникавите елементи, които сме свикнали да виждаме. Двамата са най-добри приятели в живота, а Родригес е кръстница на първородната дъщеря на Дизел. 

Джордж Клуни и Джулия Робъртс 
Джордж Клуни и Джулия Робъртс играят двойка само в поредицата „Бандата на Оушън“, но пък им се получава от раз. Двамата имат хъс, его и химия, работят чудесно заедно и са страстни любовници на екран. Другата ни любима двойка от този филм е тази на Клуни и Брад Пит, но дори тяхното шантаво приятелство не може да победи химията на този секссимвол с жената с най-красива усмивка в киното.

Няма коментари:

Публикуване на коментар