събота, 10 декември 2016 г.

THE FATE OF THE FURIOUS

Само ден остава до първият трейлър на така чакания осми филм от франчайза на "Бързи и яростни". Засега това, което ни поднесоха като нова информация е името на филма - то ще е The Fate of the Furious (Съдбата на яростните). Ето и 15 секунден тийзър ТУК

A ето и официалния синопсис на филма:

"След като Дом и Лети са на техния меден месец, Браян и Миа са се оттеглили от екшън приключенията, останалата част от екипа са оневинени и всеки се наслаждава на нормалния спокоен живот. Но всичко се променя когато мистериозна жена на име Сайфър (Чарлийз Терон) изкушава Дом да влезе отново в света на престъпленията. Опиянен от всичко това Дом предава най-близкия си човек и като че ли не може да избяга от истинската си природа на приключенец. Това е момента, в който семейството се изправя пред най-трудния тест в живота си и изпитания, които им поднася съдбата.
От бреговете на Куба и улиците на Ню Йорк, до ледените поля на Арктика  в Баренцово море, нашият елитен отбор ще кръстоса света, за да спре aнархията, която се опитва да  отприщи хаос на световната сцена... и да върне у дома човека, който ги направи семейство"

Не знам за вас, но аз не съм очарована от това, което ни очаква. Разбира се stay tuned, защото тук ще публикувам трейлъра от неделната гала вечер и всички нови неща,които ще разберем. Сега ми е ясно, защо филма се казва Съдбата на яростните.
Явно връзката на отбора ще бъде изпитана до краен предел, но вярвам, че като на филм, всичко ще си дойде по местата накрая.






Няма коментари:

Публикуване на коментар