четвъртък, 1 декември 2016 г.

HES оглави Великобритания

"The Heavy Entertainment Show" дебютира на първо място в британската класация за албуми с продажби от 66,825 копия в премиерната седмица. Това е 12-ят номер едно албум на Роби Уилямс в британския чарт! Роби Уилямс държи рекорда във Великобритания за най-много номер едно албуми от солов изпълнител и е на второ място във вечната класация на Острова с най-много #1 студийни проекта след Бийтълс!!
Албумът дебютира още на върха на националните класации на Ирландия, Холандия и Швейцария, и е на 2-ро място в Германия и Австрия.
Най-новият сингъл от проекта на Роби Уилямс - ‘Love My Life’ - се предвижи на #44 позиция (от 76-та) в еърплей чарта на Великобритания и на #35 позиция (от 73-та) в общия европейски еърплей чарт. Сингълът получи много силна подкрепа още в Германия (#12), Швейцария (#21), Дания (#23), Испания (#31) и Швеция (#33 ).
Роби Уилямс представи новия сингъл "Love My Life" във вечерното съботно шоу на Джонатан Рос и в сутрешното предаване „Добро утро, Британия“. През изминалата седмица, той беше специален гост на италианското издание на X Factor и на наградите NRJ Awards в Кан. Тази седмица е гост на наградите на радио SRF3 в Швейцария и „Bambi Awards“ в Германия. Следват участия в австралийското издание на X Factor и на наградите ARIA в Сидни през идващия уикенд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар