сряда, 30 ноември 2016 г.

Феновете на Хари Потър нападнаха Джони Деп и ситуацията ще стане грозна

Джони Деп ще участва в предстоящата филмова поредица Fantastic Beasts and Where to Find Them (Фантастични зверове и къде да ги открием), а героят, в чийто образ по всяка вероятност ще влезе, ще бъде магьосникът Гриндълуолд.

Въпреки че е един от най-известните актьори в модерното кино, Деп изглежда е фаворит само на мъгълите, тъй като феновете на Хари Потър го нападнаха яростно след тази новина. 
Социалните мрежи се изпълниха с коментари за посредствените му роли, еднаквите персонажи и не на последно място – за обвиненията в побой над бившата му съпруга Амбър Хърд. 

"Гриндълуолд е много зъл персонаж, но дори той заслужава по-добър актьор от Джони Деп!", гласи един от коментарите в Twitter, следван от много други подобни, изразяващи несъгласието на магическите хора с Холивуд. 

"Не мога да повярвам, че от всички актьори, които не са обвинени в домашно насилие по света, избраха точно Джони Деп да изиграе Гриндълуолд", казва Емили Джейн отново в Twitter.

Оказа се, че Деп дори има камео в предстоящия първи филм, който е в кината от 18 ноември 2016 г. Именно в него ще бъде потвърдена (вероятно) и ролята, в която ще се превъплъти. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар