събота, 12 ноември 2016 г.

Вин Дизел отново е лошо момче в новия трейлър на "Трите хикса: Отново в играта"

Този януари Вин Дизел отново сритва задници, сваля яки мацки и изглежда повече от добре в ролята на Ксандър Кейдж в "Трите хикса: Отново в играта". Новият трейлър,  показва екипа, с който той ще се изправи срещу банда опасни престъпници, заплашващи сигурността на човечеството. Добрият, екстремният, пълната откачалка, Нина Добрев и Вин Дизел се нагърбват с нелеката задача да възстановят устройство, което контролира всеки военен сателит в света.
Екстремната поредица, която разказва за атлета, превърнат в правителствен шпионин, Ксандър Кейдж, се завръща с трети филм този януари. Този път Кейдж ще трябва да излезе от изгнанието, което сам избира, и да се сблъска със смъртоносния алфа боец Чианг и неговия екип, за да обезвредят „Кутията на Пандора“ – оръжие, смятано за непобедимо. След като събира изцяло нов, пристрастен към адреналина отбор на своя страна, Ксандър се оказва в центъра на смъртоносна конспирация на най-високите етажи на властта.
Още в трейлъра Вин Дизел вдига летвата с умопомрачителните каскади и откачените стънтове. Да караш мотор на водни ски, да се спускаш със ски в джунглата и да скачаш от горящ самолет без парашут е запазена марка на един от най-екстремните актьори в Холивуд.
В "Трите хикса: Отново в играта" освен Вин Дизел и Нина Добрев ще видим Самюел Джаксън, Неймар, Руби Роуз, Дони Йен, Тони Джа, Тони Колет и др. Сценаристи са Ф. Скот Фрейзър и Чад Ст. Джон. Режисьор на филма е Ди Джей Карузо.
Ще успеят ли Ксандър Кейдж и екипът му да се преборят с корумпираните политици, да открият "Кутията на Пандора" навреме и да спасят света… като изглеждат мега готино докато го правят Отговор на всички тези въпроси ще даде "Трите хикса: Отново в играта" в кината на 3D и IMAX 3D на 20 януари 2017 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар