понеделник, 14 ноември 2016 г.

Джъстин Лин връща Рицарят ездач

Продуцентът Джъстин Лин, който е отговорен за част от поредицата "Бързи и яростни" ще се пренасочи към друго произведение, фокусирано върху автомобилите. Компанията YouOffendMeYouOffendMyFamily (и да, това е истинското й име) ще работи по нова екранизация на "Рицарят ездач" - Knight Rider.

Лин ще работи с Machinima and NBCUniversal по възраждането на сериала от 80-те, но според продуцентите става въпрос за дигитална версия. С други думи забравете за излъчване по телевизията, тук става въпрос за стрийминг услуги.

Детайлите около сериала са минимални. Не се знае дали Дейвид Хаселхоф ще се завърне в главната роля, а още по-интересно е каква ще е колата в центъра на поредицата. Създателите на лентата не разкриват и каква кола ще приеме формата на KITT, но намекват, че това няма да бъде класическият Pontiac Firebird Trans Am. Спекулира се, че шоуто може да старира от 2017 г.

Това не е първият опит за въобновяване на сериала. През 2008 г. NBC пусна един сезон с Ford Mustang Shelby GT500KR в "ролята" на KITT, a миналата година се появи и трейлър за филм с идентичен сюжет, който така и не се разви. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар