вторник, 8 ноември 2016 г.

Най-сетне чернови и в Instagram

Instagram е една от любимите ни социални мрежи, като няма как да скрием, че особена слабост таим към разнообразните филтри, които предлага. Дори и снимките да нямат нужда от специална редакция, възможностите, които имаме в профила, ни карат да посегнем поне малко я на светлината, я на цветовете, я на нещо друго.
Доскоро обаче беше проблем, че редактираните през Instagram снимки няма как да бъдат запаметени в телефона, ако не бъдат публикувани в самия профил. Т.е. ако искаме да променим снимка, но не и да я пуснем онлайн, то трябва да си изберем друг редактор, през който да свършим упражнението. А много често искаме да използваме точно някой от филтрите, които Instagram предлага.
С новата функция на снимковата социална мрежа обаче това остава в историята. Вече е възможно да приложим каквато пожелаем Instagram-ска редакция и кадърът да си остане само за нас.
Опцията се тества от екипите на социалката още от месец юли и най-сетне е достъпна за всички. От нея вече могат да се възползват потребителите на Instagram по цял свят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар