понеделник, 7 ноември 2016 г.

Роби Уилямс с нов сингъл "Love My Life", посветен на децата му

Новият сингъл на Роби Уилямс - "Love My Life" – от дългоочаквания му албум ‘The Heavy Entertainment Show’, който ще излезе на 4 ноември, е вече тук.
‘Love My Life’ e написана от Роби и Джони Макдейд от групата „Snow Patrol“ заедно с филмовия композитор Гари Гоу. Песента е посветена на двете деца на Роби, а текстът разкрива надеждите и амбициите му за тях..
„Всеки родител живее с надеждата, че ще подготви децата си за големия свят по най-добрия начин“ – споделя Роби Уилямс.
Премиерата на сингъла идва малко след новината, че Роби Уилямс ще бъде отличен с престижната награда „Икона“ на британските музикални награди (Брит) през ноември тази година. С този приз Роби ще се нареди до музикалните икони на Великобритания – сър Елтън Джон и покойния Дейвид Бауи.
Наградата е най-високото музикално отличие на наградите Брит. Тя се дава единствено на артисти, чиито творчество, звукозаписи и изпълнения имат значим принос и влияние върху културното развитие на Великобритания. Наградата е признание за постижения в музиката от най-високо ниво. 
В знак на признателност и благодарност Роби Уилямс ще изнесе специален концерт пред ограничен брой публика в „Трокси“, Лондон на 7-ми ноември. Предстоящото 90-минутно събитие ще бъде заснето от телевизия ITV и ще се излъчи през декември.

Няма коментари:

Публикуване на коментар