четвъртък, 3 ноември 2016 г.

"Фантастични животни и къде да ги намерим" ще бъде поредица от пет филма

Всички фенове на вълшебната вселена на Хари Потър очакват с трепет датата 18 ноември, за когато е насрочена световната премиера на "Фантастични животни и къде да ги намерим" - първи спин-оф филм от света на Джоан Роулинг, която ще бъде и сценарист на лентата. В главната роля ще видим носителя на "Оскар" Еди Редмейн, а участие в първия филм от новия франчайз ще имат още Колин Фарел, Езра Милър, Зоуи Кравиц, Рон Пърлман, Катрин Уотърстон, Джон Войт и други.
"Фантастични животни и къде да ги намерим" ни разказва историята на зоомага Нют Скамандър (Еди Редмейн), който става главно действащо лице в различни приключения в тайното магическо общество на Ню Йорк, седемдесет години преди събитията, описани в книгите за Хари Потър. А имайки предвид, че сценарист на филма ще бъде самата Джоан Роулинг, то определено можем да очакваме максимална автентичност на историята, която предстои да ни бъде разказана на големия екран.
За радост на всички почитатели на Хари Потър, които копнеят за максимално много продукция, свързана с неговата вселена, самата Джоан Роулинг потвърди, че филмите за приключенията на Нют Скамандър ще бъдат поне пет. Първоначално бе запланувано лентите да бъдат три на брой, но по всичко изглежда, че от Warner Bros. са променили плановете си в тази насока. На този етап не е ясно дали Джоан Роулинг ще напише сценариите и на останалите четири ленти, които предстои да видим в следващите годиин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар