събота, 31 декември 2016 г.

The Grand Tour счупи рекорд за нелегални сваляния

Новото шоу на бившите водещи на Top Gear Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей прати в историята рекорда за най-голям брой пиратски изтегляния от интернет сред телевизионните предавания, съобщава The Mail on Sunday.

Първата серия на The Grand Tour, излъчвана по Amazon Prime, е свален незаконно 7.9 млн. пъти, втората - 6.4 млн., а третата - 4.6 млн. За сравнение стрийминг услугата има официално около 63 млн. абоната.

Най-голяма част (13.7%) от аудиторията, която се е възползвала от пиратската продукция, са жители на Великобритания. Потенциалните загуби на Amazon Prime от нелегалните сваляния се изчисляват на $4 млн.

Премиерата на The Grand Tour се състоя на 18 ноември. Предаването веднага стана най-популярното заглавие в каталога на Amazon Prime. Според The Mail on Sunday новото шоу на Кларксън, Хамънд и Мей е теглено повече дори от хитовия сериал "Игра на тронове".

1 коментар:

  1. Аз съм от Съединените щати, съпругът ми ме разведе преди 3 години без причина, направих всичко, което можех да го накарам, но не работех, докато не се срещнах с д-р Агбазара от "АБВАЗАРА ТЕМПЛА" в интернет, който ми помогна да хвърля ре- магията на съюза и в рамките на 48 часа съпругът ми се върна при мен, за да се извини. Благодаря на д-р Бабазара. Свържете се с тази велика играчка за правописа по вашите отношения или брак проблеми на: ( agbazara@gmail.com ) ИЛИ WHATSAPP: +2348104102662.

    ОтговорИзтриване