събота, 24 юни 2017 г.

Инстаграмъри от всички ъгли, обединявайте се!

Как Instagram промени фотографията?

Instagram разшири понятието фотография и даде поле за изява на стотици артисти, обединени от една-единствена идея – да споделят своите истории със света. Представата за фотографа като персонаж, снимащ изцяло с професионална техника, е вече в миналото – достатъчно е просто да имаш добро око и светоусещане, за да създадеш красив кадър, дори и да не си експерт в снимането.

Защо публикувате там? 

Избирам да публикувам в Instagram, защото ми допада идеята да изразявам себе си предимно или единствено под визуална форма. Самото приложение е фокусирано почти изцяло върху изображенията, които споделяме, а текстовото съдържание е сведено до минимум. Сред тоновете ненужна информация, с която често ме заливат други социални мрежи, като например Facebook, за мен Instagram е глътка свеж въздух и свободно пространство, където ежедневно срещам положителни вибрации и нови приятели.

Каква е силата на Instagram?

Силата на Instagram е да свързва хора с общи интереси и визуална култура, като същевременно с това да прави споделянето, комуникацията и обратната връзка по-леснодостъпна, в сравнение с останалите онлайн средства за публикуване на фотографии.


Няма коментари:

Публикуване на коментар