сряда, 28 юни 2017 г.

Най-екстравагантните РД на звездите

Бионсе прекарва уикенда преди да стане на 35 в компанията на Барак и Мишел Обама. 
Темата на последвалото парти е "70-те години", а гости са Ъшър, Алиша Кийс, бившите й колеги от estiny's Child Мишел Уилямс и Кели Роланд, както и много др.

Джъстин  Бийбър нае цял остров за 21-ия си рожден ден. Мястото се намира в Карибско море близо до Гренада, а в списъка с гости включваше модели като Хейли Болдуин. 
Партито му следващата година беше в къщата на Джеймс Голдщайн в Лос Анджелис.

Кейт Мос празнува 40-ия си рожден ден почти 100 часа. Това й е струвало около 100 000 паунда, а на маратона са дошли 150 госта

Кристен Бел се разплаква от трогателност, когато на 31-ия й рожден ден се появява ленивец. Съпругът, тогава гадже, Декс Шепард я изненадва с любимата й животинка. "Трябва да знаете нещо за мен - ако не съм между 3 и 7 по скалата на емоционалността - плача."

Линдзи Лоън хвърля 100 000 долара за 20-ия си рожден ден в Малибу, Калифорния. Това всъщност не са нейни пари, защото Life & Style спонсорират събитието.

Кейти Пери е известна с нечовешките си партита, но 30-ия й рожден ден в Мароко е цял спектакъл. Тя лети със 70 от най-близките си приятели и семейство първо за вечеря на Айфеловата кула, а след това за парти в Маракеш, Мароко.


Няма коментари:

Публикуване на коментар