вторник, 4 юли 2017 г.

3 филма, които ще гледаме през лятото

Тъмната кула

Премиера за България: 4 август

Може би най-вълнуващата премиера сред адаптациите по романи на Стивън Кинг. Особената смесица между фантастика, уестърн и даже хорър ще представлява битката на Стрелеца (Идрис Елба) и Мъжа в черно (Матю Макконъхи), решителен сблъсък за съдбата на два свята. А трейлърът изглежда доста обещаващо.



Спайдърмен: Завръщане у дома

Премиера за България: 7 юли

Филмите за Човека-паяк започват отново с младия Том Холанд в главната роля и с още един разказ за това как Питър Паркър балансира живота си на гимназист с тайното амплоа на супергерой. Това обаче е кино вселената на Отмъстителите, което означава, че ще видим и други супергерои като Железния човек (тук като ментор на Спайдърмен) и Капитан Америка. Злодеят този път ще е летящият Вълчър в изпълнение на Майкъл Кийтън.



Аз, проклетникът 3

Премиера за България: 30 юни

Ако сте зажаднели за анимация, възможен избор за лятото е третата част за симпатичния злодей Гру, превърнал се в не чак толкова симпатичен добродушко. В третия филм героят среща изгубения си брат близнак Дру, който ще опита да го върне към злодейството. Друга премиерна анимация от Холивуд е „Колите 3”, която тръгва по кината още този петък, 16 юни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар