понеделник, 17 юли 2017 г.

Сериали, които да гледаме в жегата

by cronicle.bg

Спасители на плажа 
Лято е, топло е и Памела Андерсън тича по бански. Там някъде се показва и Ясмин Блийд, а Дейвид Хаселхоф брани безкрайните плажове на Калифорния от злото. Какво по-хубаво за едно лятно разхлаждане от guilty pleasure култа „Спасители на плажа“. Пуснете си стария сериал, а след него може и филма. Ама не е задължително.


Истински детектив сезон 1 
Избираме и нещо мрачно, за да не кажете, че не сме сериозни хора. Безкрайните горещи полета на Луизиана събират в себе си най-страшното от плявата на човешкия материал. Имаме сериен убиец, сектанти, бедни, луди и нещастни хора, и Макконъхи и Харелсън в центъра. Жегата чак ти пари във врата, докато гледаш това шоу.


Антураж
Антураж е онова, което Холивуд иска да бъде, ама не е. „Антураж“ е як, секси, с чувство за хумор и не се взима сериозно. Шоуто, продуцирано от Марк Уолбърг, е вдъхновено от неговите млади години в Холивуд, като преекспонира по чудесен начин всичко онова, което елитът на Запад иска да бъде. В „Антураж“ е вечно лято. И жените са голи, и мъжете са с плочки, и чувството за хумор е по-добро. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар