неделя, 9 юли 2017 г.

Горещи холивдувски красавици ще се изсипят в София, за да раздават тупаници

Микол Кидман ще бъде в главната роля в следващата серия на „Непобедимите“ и става негов продуцент. Тя и още няколко красиви  дами от Холивуд ще влязат в екшъна, който по този повод на английски от Expendables ще се нарича ExpendaBelles – игра на думи с “красавици”. 

Русокосата австралийка освен че ще бъде в главната роля, става и продуцент на лентата вместо Силвестър Сталоун. В момента се уточнява целия състав на “непобедимите мадами”, които ще снимат в Бояна тази или другата година.  Сред останалите спрягани имена за участие в екшъна са Камерън Диас, Аджелина Джоли, Мила Йовович, Сигърни Уивър, Мишел Родригес, Мишел Йео, Синтия Ротрок, Бриджит Нилсен, Деми Мур. Те щели да използват мъжете във филма, за да им раздават тупаници, като няма да има никакъв мачизъм, а господата ще са в ролята на жертви, каза шефът на “Ню Бояна” Ярив Лърнър.  

Предполагаемата история във филма, тъй като сценарият все още се пише, е за отряд жени наемници на спасителна мисия. Те трябва да измъкнат заложници и да свалят от власт зъл диктатор, след като се измъкнат от доста вражески линии. Авторите на филма не искат просто да си играят със заглавието, а да създадат истински качествен екшън, изпълнен с битки, но и с хумор. Силвестър Сталоун щял да прибере 20 млн. долара хонорар от „Непобедимите 4“, но се възгордял и сега вместо него в екшъна ще се вихри Кидман, която много харесала проекта.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар