сряда, 9 март 2016 г.

Чарли Шийн документира съмненията си за за 11 септември във филм

Холивудският актьор Чарли Шийн се захвана за работа - той застана пред камерата за независим филм, посветен на атентатите на 11 септември 2001-ва година срещу Световния търговски център в Ню Йорк. Това е първият филм за Чичо Чарли, откакто през ноември разкри пред медиите, че е ХИВ позитивен.

Драмата Nine Eleven разказва историите на петима души, заседнали в асансьорите на Световния търговски център по време на терористичната атака, и тяхната борба за оцеляване. В лентата на аржентинския режисьор Мартин Гиги ексцентричният Шийн си партнира с Ули Голдбърг, Луис Гусман, Ууд Харис и Олга Фонда.

"Чувствам се дълбоко свързан с темата и съм много развълнуван, че ще работя с моята скъпа приятелка Упи Голдбърг", коментира 50-годишният актьор в изявление, публикувано във Variety.

Освен с жените, дрогата и разточителните партита, холивудският скандалджия е известен с критиките към популярната версия за събитията на 11 септември 2001.
През 2006-та Шийн коментира, че рухването на кулите - близнаци на СТЦ прилича на „контролирана детонация".

"Не искам да се превръщам в теоретик на конспирацията, но изглежда странно, че 19 аматьори с макетни ножчета успяват да превзема 4 самолета и да поразят 75 процента от целите си. Това звучи като теория на конспирацията", коментира тогава актьорът в радио интервю.
По-късно в шоуто на Джими Кимъл Шийн обяви, че е направил доста свои изследвания и има много неясноти, свързани с атентатите.

Засега не е ясно дали убежденията на актьора се съвпадат със сценария на филма. Снимките вече започнаха и ще се проведат изцяло в Thunder Studios, Калифорния.
Трима продуценти застават зад Nine Eleven, сред които личният мениджър на любимецът от сериала „Двама мъже и половина" Марк Бърг. Това ще е завръщането на Шийн на екрана след участието му в сериала "Anger Management".

Няма коментари:

Публикуване на коментар