понеделник, 7 март 2016 г.

"Мис Колумбия" ще партнира на Вин Дизел в следващия "Трите хикса"

"Мис Колумбия" Ариадна Гутиерес, която зае второ място в конкурса "Мис Вселена", ще дебютира в киното, съобщи Контактмюзик. 

Тя ще изпълни роля на любовница на персонажа на Вин Дизел в нов филм от поредицата "Трите хикса"

Красавицата сключи договор с Луис Балагер, мениджъра на сънародничката й София Вергара, миналия месец, няколко седмици след гафа на конкурса "Мис Вселена". Тогава водещият Стивън Харви по погрешка обяви Гутиерес за носителка на короната, а след това се опита да коригира пропуска си. Занапред Балагер ще се грижи за кариерата на Ариадна.

Сайтът за знаменитости TMZ.com оповести, че Гутиерес ще пристигне със самолет в Доминиканската република, за да се снима в "Трите хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж".
Вин Дизел, който се превъплъти в образа на Ксандър Кейдж в първия филм от поредицата -"Трите хикса", излязъл на екран през 2002 г., потвърди, че ще се снима в третия филм, след като не взе участие във втория - "Трите хикса 2: Следващо ниво".

В актьорския състав на третия филм ще са също Самюъл Джексън, участвал в първите два филма от поредицата, Джет Ли, специалистът по смесени бойни изкуства Конър Макгрегър, Нина Добрев, Руби Роуз и боливудската звезда Дипика Падуконе.

"Трите хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж" трябва де се появи по екраните през януари 2017 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар