вторник, 29 март 2016 г.

Под прикритие 5: Кучето умря, да живее кучката

Каква ще е целта?"

"Иво Андонов"

С тези реплики между Ерол Метин (в ролята: Бойко Кръстанов) и Мартин Христов (Ивайло Захариев) започва трейлърът към последния сезон на хитовия сериал "Под прикритие".

Джаро вече го няма, Попов е извън играта, а последното послание, което успя да предаде на най-доверения си човек в полицията, е, че има внедрен агент в групировката на турците.
"Последният честен гангстер на тая планета" Иво Андонов (Захари Бахаров) се включва ударно с гонки в джипове, престрелки и с неумолимото "Къде са ми парите, бе".

Ния Туджарова (Йоана Темелкова) отново е тук и вече поставя условия на Иво: "Ако ще сме партньори, искам да знам всичко".
"Кучето умря, да живее кучката е положението", обобщава той.
Ще видите и Куката (Мариан Вълев) с побеляла брада в следствения арест, който едва не влиза във физически сблъсък с едно от новите лица на сериала (в ролята: актрисата Силвия Петкова).

Владо Пенев е наистина неузнаваем в образа на комисар Емил Попов, който след кървавия финал на Сезон 4 се появява в кадър с дълга побеляла коса и брада и предупреждението: "Вие двамата с Ерол сте тръгнали към дъното".
Много екшън, нови персонажи, тежки щети по републиканската пътна инфраструктура и автопарк, физически мъчения и солидна доза интрига идват в последния сезон на "Под прикритие".

Няма коментари:

Публикуване на коментар